Rólunk

Történet, szervezeti felépítés

A Szerviz-Trade Kft. 1991-ben alakult. Eleinte gépjármű javítóműhelyek, szervizek felszerelésével, garázsipari berendezések és műszerek értékesítésével foglalkozott, majd nem sokkal ezután megkezdődött a kerekek és görgők forgalmazása is. A Szerviz-Trade Kft-n belül a kerék-kereskedelem teljesen önálló üzletágként működik, önálló menedzsmenttel, saját központi raktárbázissal rendelkezik, és az egész ország területét lefedő önálló üzletkötői, képviseleti hálózatot működtet. A Szerviz-Trade Kft. Ipari kerekek és görgők Üzletága mára a hazai ipari kerék piac meghatározó, piacvezető szereplőjévé vált.

Termékválaszték, beszállítók

Termékválasztékunkban megtalálhatók a legkülönfélébb – otthoni, intézményi, kereskedelmi és ipari felhasználási területekre tervezett – általános és speciális kerekek, kerékszerkezetek, kapumozgató görgők, bútorgörgők. Szintén választékunk részét képezik a szállítósorokhoz, szállítószalagokhoz használatos különböző szállító görgők és golyós görgők. Targonca kerék és görgő választékunk egyedülálló a magyar piacon. A Szerviz-Trade Kft. nem kötelezte el magát kizárólagosan csak egy gyártó mellett. Minden termékcsoportban azokkal a cégekkel vettük fel a kapcsolatot, amelyek a kitűnő minőség mellett az adott termékkörben a legkedvezőbb árfekvésű termékkínálattal rendelkeznek. Ezek a vállalatok a nemzetközi kerékipar meghatározó szereplői, egy-egy termékcsoport specialistái, kínálatuk jól kiegészíti egymást. Ennek köszönhetően sikerült olyan – a magyar piacon egyedülálló – termékválasztékot kialakítanunk, hogy minden termékcsoportban a legversenyképesebb kínálattal álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Ez vonatkozik a termékek minőségére, az árakra, valamint a termékpaletta szélességére és mélységére egyaránt.

Céljaink a jövőben

A jövőben a termékválaszték folyamatos fejlesztése mellett tovább fejlesztjük szolgáltatásainkat. A XXI. Század kihívásainak megfelelően szeretnénk felhasználni a legmodernebb technikai eszközöket és lehetőségeket is annak érdekében, hogy a megváltozott, nyitottabb piaci környezetben is helyt tudjunk állni a vásárlók elégedettségéért vívott versenyben.

Minőségirányítási rendszer

Partnereink teljes elégedettségének eléréséhez, és megtartásához rendkívül fontosnak tartjuk szolgáltatásaink minőségének folyamatos biztosítását és fejlesztését. Ezen törekvéseink részeként építettük ki minőségirányítási rendszerünket, melyet 2002-ben sikerült tanúsíttatni az ISO 9001:2009 szabvány szerint.

Egyedülálló termékválaszték a magyar piacon!

Kerekkereso.hu

Szerviz-Trade Kft.

Cím: 1147 Budapest (Zugló), Csömöri út 116

Tel.: +36 1 383 0179, + 36 1 223 0613

Fax.: +36 1 223 1330

E-mail: kerek@szerviztrade.hu

Megközelítés és parkolás:
Bemutatótermünk a Bosnyák tértől, Újpalota irányában kb. 800m távolságra található. Gépkocsi parkolási lehetőség a bemutatóteremmel szemben lévő területen. Bemutatótermünk megközelíthető a 277-es, és 7-es BKV autóbuszokkal is.

Írjon nekünk

Rendelés

Rendelés

Böngéssze termékeinket megújult keresőnk segítségével! A kiválasztott termékeket pár kattintással meg is rendelheti.

Szállítás

Szállítás

Arra törekszünk, hogy megrendeléseit a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk teljesíteni.

Garancia

Garancia

Az általunk vállalt feltételek mellett garanciával vállaljuk, hogy termékeink a vállalt minőségben és határidővel önhöz kerülnek.