Egyedülálló termékválaszték a magyar piacon!

Arra törekszünk, hogy termékeinkhez olyan szolgáltatásokat és feltételeket nyújtsunk, amelyek segítik Viszonteladó és Végfelhasználó Ügyfeleink munkáját, egyszerűvé, kényelmessé teszik a termékkiválasztás, megrendelés, kiszállítás folyamatát. A megbízható és gyors áruellátás biztosítása érdekében az ország egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk. A raktáron lévő készletből 24 órán belül eljuttatjuk a nálunk rendelt árut. Katalógusokkal, szórólapokkal, bemutató állványokkal és rendszeres akciókkal segítjük a hozzánk csatlakozó viszonteladók értékesítési tevékenységét. A „Kerék- Hírek“ című hírlevelünket havonta eljuttatjuk viszonteladó partnereinknek, melyből tájékozódhatnak új termékeinkről, szolgáltatásainkról, akcióinkról. 

 

Egyedülálló termékválaszték a magyar piacon!

Kerekkereso.hu

Szerviz-Trade Kft.

Cím: 1147 Budapest (Zugló), Csömöri út 116

Tel.: +36 1 383 0179, + 36 1 223 0613

Fax.: +36 1 223 1330

E-mail: kerek@szerviztrade.hu

Megközelítés és parkolás:
Bemutatótermünk a Bosnyák tértől, Újpalota irányában kb. 800m távolságra található. Gépkocsi parkolási lehetőség a bemutatóteremmel szemben lévő területen. Bemutatótermünk megközelíthető a 277-es, és 7-es BKV autóbuszokkal is.

Írjon nekünk

Rendelés

Rendelés

Böngéssze termékeinket megújult keresőnk segítségével! A kiválasztott termékeket pár kattintással meg is rendelheti.

Szállítás

Szállítás

Arra törekszünk, hogy megrendeléseit a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk teljesíteni.

Garancia

Garancia

Az általunk vállalt feltételek mellett garanciával vállaljuk, hogy termékeink a vállalt minőségben és határidővel önhöz kerülnek.